Med coronaepidemin har vi fått många illustrationer på konsekvenser i land efter land med hög andel äldre. Artikeln ger en tydlig illustration av hur kopplingen till nära vård ser ut.

Utdrag från artikeln:

”Vi bör ta fram strategier för vård i hemmet, där frisk och motståndskraftig professionell vårdpersonal kan tillhandahålla högkvalitativ vård. Med denna strategi torde det vara en ytterst liten andel av dem som infekterats med coronaviruset – eller nästa virusepidemi – som med professionell vård i patientens hemmiljö skulle behöva läggas in för intensivvård.”

Läs hela artikeln på di.se

Seniorboken – Din åsikt

Så snart som innehållet i Seniorboken kommer på tal är det många seniorer och anhöriga som uttrycker åsikter. Vad tycker du om boken och frågor beträffande boende, konsumtion, vård och omsorg i en ny tid?

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Ämnen

Typer

Missa inte en nyhet

Prenumerera på nyhetsbrevet som kommer ut ca 4 gånger per år. Där diskuteras det smarta samhället och morgondagens hälso-, vård- och omsorgssektor för dig som senior. Du kan även själv dela med dig av erfarenheter och kunskap i våra enkäter.

  • Varför ber vi om detta? Vi använder ditt födelseår för att kunna skicka enkäter och undersökningar till specifika ålderssegment.
    Vi hanterar dina personuppgifter med respekt och kommer aldrig dela dem med tredje part. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.