I möten, seminarier och workshops med SPF Seniorerna Sörmland har framtidsbilder för landets seniorer bearbetats. Enkätundersökningar, där även SPF Seniorerna Stockholm medverkat, har ingått i diskussionsunderlagen. Exempel på rubriker för dessa bearbetningar: Senior i det smarta samhället. Hur bor vi och hur vill vi bo i framtiden? Senior i det smarta samhället – en vision där även livsdelen ska få utrymme. En del möten har också skett med PRO Stockholm och SKPF Pensionärerna.

Seniorboken – Din åsikt

Så snart som innehållet i Seniorboken kommer på tal är det många seniorer och anhöriga som uttrycker åsikter. Vad tycker du om boken och frågor beträffande boende, konsumtion, vård och omsorg i en ny tid?

Dela inlägget:

Missa inte en nyhet

Prenumerera på nyhetsbrevet som kommer ut ca 4 gånger per år. Där diskuteras det smarta samhället och morgondagens hälso-, vård- och omsorgssektor för dig som senior. Du kan även själv dela med dig av erfarenheter och kunskap i våra enkäter.

  • Varför ber vi om detta? Vi använder ditt födelseår för att kunna skicka enkäter och undersökningar till specifika ålderssegment.
    Vi hanterar dina personuppgifter med respekt och kommer aldrig dela dem med tredje part. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.